top of page

Videóink

A NemcsakJóga online videótár segítségével otthon vagy akár a Balaton-parton is kényelmesen elérheted kedvenc óráidat! :)

Begin Your Parctice

Hatha jóga

A Hatha jóga egy teljes rendszer, amelynek amelynek célja az egyensúly és a harmónia elérése. A hatha jóga keretében ászanákat (fizikai gyakorlatok) és pránájámákat (légzőgyakorlatok) gyakorolunk, hogy megteremtsük a test, elme és lélegzet közötti egységet, megőrizzük az egészséget és a jólétet.

Hatha
Hatha-Timi.png
Hatha-Zsuzsi.png

Gerincjóga

A Gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása, elsősorban a testtartás javításával: a helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák gyógyításának alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításához is szükséges. A helyes légzés elsajátítása már önmagában is stresszoldó hatású.

Gerincjoga
Gerincjóga-Timi.png
Gerincjóga-Lilla.png

Kismama jóga

A kismamajóga nemcsak a várandóság fizikai nehézségeinek feloldásában segít, de mentálisan is felkészít az előtted álló útra. 

Kismama jóga
Kismama_jóga.png

Ashtanga jóga

Az Ashtanga jóga a napjaink egyik legdinamikusabb jógairányzata. Legfőbb hatásaként tartják számon, hogy hőt termel a testben, amely segít megtisztítani a testet és az elmét, ezen túl pedig fejleszti az izomzatot és hatékonyan csökkenti a testsúlyt. Az asthanga továbbá segít megküzdeni a mindennapok stresszével és a letargia érzésével.

Ashtanga-Lilla.png
kalman_kati.png
Ashtanga jóga

Pilates

A Pilates segít az izomzat feszessé tételében és a karcsúság megőrzésében, a törzsizomzat stabilizálásában.

Pilates
Pilates-Süvegh Dóra.png
Pilates-Ilona.png
Pilates-Mariann.png

Gerinctréning

Az órán statikus és dinamikus gyakorlatok használatával erősítjük a gerinc megtámasztásáért felelős törzsizmokat, valamint fokozzuk a gerinc rugalmasságát.

Gerinctréning
Gerinctréning-Andorka_Eszter.png
Gerinctréning-Barbi.png

Triplex

A TripleX Training® egy forradalmian új, korszerű mozgásrendszer, amelynek segítségével újra elsajátítható a minőségi mozgás, újratanulhatók a helyes mozgásminták - végeredménye: a kellemetlen tünetek és fájdalmak jelentős enyhülése, megszűnése és a szabad mozgás. :-)

Triplex
Triplex-Barbi.png

Core tréning

Az egyre népszerűbb core-stabilizációs tréning, vagyis a test középpontjának edzése nem csak az alakot formálja, de intenzíven erősíti a gerinc izmait is. Az ún „Core-izmok” a hasüreget körülvevő izmok összessége, melyek a gerincet és a medencét stabilizálják.

Core training
Core_tréning-Barbi.png
bottom of page